Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Onsdagstrippel 160810

Det märks nu att vi kommit in i höstsäsongen på allvar. Plötsligt är det tre fotbollsmatcher samma kväll som jag skulle vilja se och då räknar jag inte ens med Norrköping – Häcken på TV.

ÖSK Söder Herr.
Det blir en tidig seriefinal i Norrsexan då ÖSK Söder möter IFK Lindesberg i en sexpoängsmatch. Söder leder visserligen serien, men har en sämre målskillnad än västmanlänningarna. Minst ett oavgjort resultat behövs alltså för att Söder skall kunna behålla serieledning och direktuppflyttningsplatsen.

Matchen spelas på GPP IP med avspark kl. 19:15 och det är Henrik Ödfors från Örebro som dömer.


U16.
Det blir ett returmöte för ÖSK U16 då Eskilstuna City kommer till Behrn Arena för en match i den regionala serien. Lagen möttes I Eskilstuna för några dagar sedan i en (väldigt) försenad vårmatch och då vann ÖSK komfortabelt med 4-0 efter några snabba mål i början av matchen.

Följande Matchtrupp är kallad: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Lucas Parkedal Stenfelt, Fredrik Karlsson, Carl Henning, Joel Nilsson, Ryad Iskahdzhiev (U15), Oliver Ljunghaga, Samuel Nielsen, Lukas Julher, Jonathan Forsberg, Abbubakar Abduwalli, Gabriel Yildiz, Johannes Hjulström, Max Häll, Malcolm Stolt, Suliman Nassri och Alexius Vestlund Bergqvist (U15).

Matchen som döms av Vidar Ander från Örebro spelas på Behrn Arena och börjar kl. 19:30.


F14.
ÖSK Ungdoms F14-lag som tävlar som ÖSK Söder spelar idag en DM-semifinal mot Adolfsbergs IK. Det här är ett lag som jag inte har någon koll på. Lite för unga och lite för långt ifrån Bloggens huvudinriktning. Men jag brukar försöka se DM-finalen i möjligaste mån, så jag hoppar på en vinst för hemmalaget i eftermiddag. Adolfsberg brukar ha bra lag i de yngre flickklasserna så det här kan nog bli en bsevärlig nöt att knäcka.

Matchen spelas på Ekängs konstgräs och börjar redan kl. 16:30. Domare är Barmotho Malki från Örebro.

Tillägg: Precis som jag misstänkte blev det en tuff och oviss match. ÖSK Söder rapporterar nu via sin Twitterkanal att efter förlängning stod ÖSK som segrare med 1-0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.