Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordisk pojk.: Svensk seger mot Finland

Sverige vann rätt tursamt avslutnings- och placeringsmatchen mot Finland, då den nordiska pojklagsturneringen avslutades idag. I en match som förrycktes av en kraftig vind i planens längdriktning var Finland det bättre laget (spelmässigt) utan att för den sakens skulle skapa speciellt många målchanser. Sverige å sin sida skapade ingenting alls förrän vad som såg ut som en alldeles för lågt slagen hörna styrdes in av en spelare framför första stolpen i den 79:e och näst sista ordinarie matchminuten. Det blev det enda målet i matchen.

Martin Trinh spelade från start men blev utbytt redan efter 28 minuter. Jag tyckte inte att det fanns någonting att anmärka på beträffande hans spel, så det kan ha berott på någon slags skadekänning. Elias Durmaz blev inbytt som vänsterbräddare i halvtid. Adam Bark fick inte någon speltid alls.

Tillägg SvFF: Svensk seger mot Finland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.