Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordisk Pojk: Tre örebroare från start mot Island

Sveriges P16-landslag spelade tidigare idag sin tre landskamp i den Nordiska pojkturneringen. Motståndare var Island och tyvärr fick Sverige se sig besegrade med siffrorna 2-1.

Förbundskapten Roland Nilsson var inte helt nöjd efter matchen.
Det blir lite tyngre att förlora när man gör kostsamma misstag. Båda målen vi råkar ut för är indvuiduella misstag som vi gör, så klart att det är väldigt tungt att förlora en sån match, tyckte förbundskaptenen.

I den här matchen fanns landslagstruppens samtliga tre örebroare med från start. Martin Trinh spelade högerback och fick spela hela matchen. Adam Bark spelade till höger (för ovanlighetens skull) på mittfältet och efter den första halvleken var det färdigspelat för hans del. BK Forwards Elias Durmaz startade som vänsterbräddare och blev utbytt med drygt 10 minuter kvar att spela.

SvFF: Bitter förlust mot Island

Sverige som innan matchen nog hade förhoppningar att vinna gruppen slutade nu som trea efter både Island och Montenegro. I placeringsmatchen som kommer att spelas på tisdag möter Sverige Finland och man spelar om platserna 5 resp. 6.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.