Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Forwardcupen Dag 2

Dag 2 av Forwardcupen är avklarad med blandade fram- och motgångar för de deltagande ÖSK-lagen.

P14.
Fjortonåringarna i ÖSK lag svart vann sin grupp efter under gruppspelet ha besegrat Skinnskatteberg, Mariestads BK och Malmslätts AIK. I A-slutspelet tog det dock slut redan i åttondelsfinalen som BK Derby vann med 1-0.

Trettonåringarna som gått upp en klass och spelar mot ett år äldre motståndare fick det svårt mot Köping FF som vann matchen med 3-0. Inte helt oväntat som jag skrev igår. Det innebär att ÖSK 03:or spelar i B-slutspelet. Lite tur har de haft eftersom de kunde stå över åttondelarna och gå direkt till kvartsfinal. Det bör alltså vara ett lite fräschare lag som i morgon möter MAriestads BK (10:00 på Heden).

P12.
ÖSK lag vit fick se sig besegrade i den sista gruppspelsmatchen. Täby FK vann med 3-1. Laget gick dock vidare till A-slutspelet som grupptvåa. I åttondelsfinalen besegrades sedan Skiljebo lag gul med 5-0. I kvartsfinalen i morgon får man möta Brommapojkarna lag 1, vilket låter som en riktigt tuff uppgift.

P11.
ÖSK lag svart vann sin grupp obesegrade men med en avgjord match. I A-slutspelets åttondelsfinal vann de sedan över Örebro Syrianska med 3-1. I kvartsfinalen ställs de mot FC Djursholm som vann sin åttondel med 12-0. Kan nog bli svårt.

ÖSK lag vit gick vidare som gruppsegrare tack vare den bästa målskillnaden. Det var tre lag som alla hade sex poäng. Laget har sedan gått direkt till kvatsfinalerna, där de får möta Linköpings FF. lag 1.

F14.
ÖSK gick till A-finalen, där de i en semifinal fick se sig besegrade av ett kombinationslag från Lillån/Hovsta/Rynninge med 2-1.

F13.
I en stora F13-klassen (30 deltagande lag) vann ÖSK sin fyrlagsgrupp. I A-slutspelet var det dock slutspelat redan i åttondelsen BK Derby vann denna med 4-2.

F12.
I den yngsta flickklassen kom ÖSK på fjärde plats (av fem lag). Någon B-kvartsfinal behövde de inte spela utan de har gått direkt till en av B-semifinalerna där de möter Västanfors IF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.