Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: J-Södra kommer till Behrns

ÖSK U19 tar på lördagseftermiddagen emot Jönköping Södra i en match i juniorallsvenskan. Gästerna gör en riktigt bra säsong och är med och hotar stockholmslagen i tabelltoppen. ÖSK har väl bara haft en mellansäsong så här långt och ligger lite odefinierat i mitten av tabellen.

Lagen har redan mötts två gånger det här året. I ligacupen blev det stryk på hemmaplan för ÖSK med 1-3. I serien spelade lagen oavgjort 1-1 i Jönköping efter ett kvitteringsmål av Ebrima Jaithe i den sista spelminuten.

Till matchen har Rickard Torstensson kallat följande Matchtrupp: Douglas Bjäresten (mv), Gustaf Franck (mv), Lukas Hjort, Alex Hahne, Viktor Franssila, Axel Påhlsson, Gabriel Fernsten, Albin Ödberg, William Gunnarsson, Mirza Turan, Arvid Brorsson (U17), Kevin Johansson, Hampus Lundgren, Viktor Walldén, Simon Danielsson och Marcus Karlsson.

En del före detta sjuklingar som är tillbaka. Däremot saknas Mikael Loön och Michel Yanez Hernandez som båda får lov att stå över efter att ha blivit utvisade i matchen mot Djurgården.

Matchen börjar kl. 16:00 och det är Ivan Ticic från Örebro som skall hålla reda på grabbarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.