Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Bortamatch i Eskilstuna

ÖSK U16 reser i kväll till Eskilstuna för att möta City i en match som väl egentligen skulle ha spelats redan i maj månad. Sett till vad de här lagen presterat så här långt borde ÖSKarna ha en bra möjlighet att bättra på sin poängskörd. Så när som på tabelljumbon Karlstad BK är Eskilstuna City det lag som gjort minst och släppt in mest mål i serien. ÖSK har formmässigt svajat en hel del under den här säsongen. Man vet aldrig riktigt var man har dem. ÖSK kommer närmast från en DM-vinst mot Nora BK med 6-1. En match som var mållös tills dess att det bara återstod 20 minuter. Därefter satte målkavalkaden igång.

Till kvällens match har följande Matchtrupp kallats: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Carl Henning, Fredrik Karlsson, Joel Nilsson, Malcolm Stolt, Lukas Julher, Johannes Hjulström, Samuel Nielsen, Max Häll, Oliver Ljunghaga, Suliman Nassri, Ryad Iskhadzhiev (U15), Gabriel Moshel (U15) och Ibrahim Kamil (U15).

Med Elite Hotel Cup avklarad för spelarna i U15 kommer vi i fortsättningen att se fler 15-åringar i de här matcherna under hösten. Å andra sidan är Lucas Parkedal och Manne Ljunghaga uppflyttade till U17 och spelar inte så mycket – om än alls – med U16 under resten av säsongen.

Kvällens match spelas på Årby IPs konstgräs och börjar kl. 19:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.