Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Oavgjort i Nordisk pojk

Sverige och Montenegro spelade oavgjort 1-1 då lagen möttes i den andra gruppspelsmatchen i Nordisk pojklagsturnering. Ett resultat man från svensk sida knappast kan ha varit nöjda med. Sverige tog ledningen, fick en motståndare utvisad och dessutom straff. Straffen missades och motståndarna kunde så småningom dessutom kvittera.

BK Forwards Elias Durmaz spelade från start till vänster på mittfältet. Det var inte alls lika många byten i den här matchen som i inledningsmatchen – bara tre stycken. En av de tre som fick komma var ÖSKs Adam Bark som blev inbytt i den 70:e minuten – förmodligen som anfallare att döma av vem som gick av. Martin Trinh fick till skillnad från Adam se hela matchen från sidan.

Turneringen går nu vidare med en match mot Island på söndag. Med stor sannolikhet återfinns då båda ÖSKarna åter i startelvan.

SvFF: Snöpligt poängtapp mot Montenegro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.