Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Forwardcupen dag 1

Forwardcupen startade idag med gruppspelsmatcher. Dessa kommer att avslutas i morgon förmiddag och då skall lagen vara insorterade för respektive slutspel.

P14.
ÖSK deltar med ett underårigt P13-lag i den äldre klassen. Efter en förmiddagsseger med 4-1 mot AFK Linköping blev motståndet tuffare på eftermiddagen då laget mötte Ekerö IK Vit. Stockholmarna vann med 1-0. Jag såg matchen och tyckte att ÖSK nog spelade den bättre fotbollen, men det äldre laget kunde vinna tack vare bättre fysiska förutsättningar. ÖSK ligger trots förlusten på en andraplats, men har en svår match kvar mot Köping FF. Dessa spelade på en plan bredvid ÖSK och de såg ännu större ut. Kan nog bli svårt att nå A-slutspelet.

P12.
ÖSK lag vit har redan säkrat platsen till A-slutspelet efter segrar över Ekerö (4-1) och Hällbybrunn svart (6-1). I morgon förmiddag gör man upp med Täby FK om gruppsegern. För ÖSK med en något bättre målskillnad räcker ett oavgjort resultat.

P11.
ÖSK lag vit ligger inte så bra till efter en vinst och en förlust. I morgon återstår en match vad som ser ut att vara gruppens bästa lag. Blir nog svårt att ta sig till A-final.

F14.
Ö
SK Söder har en förlust och ett oavgjort resultat. Möter i morgon vad som ser ut att vara gruppens svagaste lag. Ett evenuellt avancemang till A-slutspel är dock beroende av hur den andra gruppspelsmatchen slutar. Fast rent målskillnadsmässigt ser det inte så bra ut.

F13.
ÖSK Söder dominerar sin grupp efter två storsegrar med 7-0 resp. 5-0. Det skall mycket till för att de inte skall bli gruppvinnare i morgon även om de skulle förlora den sista matchen i gruppen-

F12.
ÖSK Söders lag har haft det tungt med två förluster. D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.