Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2016: Ajdarevic kan lämna redan i sommar

Expressens Daniel Kristoffersson har frågat Astrit Ajdarevic om han kan komma att lämna ÖSK redan under sommarens transferfönster. Astrits pliktskyldiga svar kan väl närmast sorteras in under kategorin ”Goddag Yxskaft”. Astrit svarar alltså att han trivs bra i Örebro och att han bara lämnar om det kommer ett tillräckligt bra erbjudande. Det skall vara en bra liga, bra ekonomiska villkor, samt en klubb där han får vara mig själv och betyda något för laget. Flyttvillkor som förmodligen alla fotbollsspelare skulle ställa upp på.

Enligt artikeln har Astrit redan fått och tackat nej till erbjudanden Cypern, Holland och Ryssland.

Expressen: Ajdarevic öppnar för en ÖSK-flytt efter OS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.