Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inte så farligt med Björnqvist

NA kunde idag lämna positiv information om den skada som Daniel Björqvist råkade ut för under gårdagsmatchen mot Malmö FF. Efter en röntgenundersökning har man kunnat konstatera att det i alla fall inte rör sig om en skelettskada utan om någon form av ledbandsskada. Sådana kan dock vara nog så svårläkta och i värsta fall kan det ta flera veckor innan full funktion är återställd i leden.

Något besked om hur allvarlig den här skadan är kan man inte ge besked om förrän senare i veckan. Jag antar, att det rör sig om en svullnad som måste gå ner innan den saken kan undersökas. Vill det sig väl kan han faktiskt vara spelklar redan till matchen mot IFK Norrköping på söndag. Men det kan som sagt även ta flera veckor.

NA: Björnquists sköna besked: ”Ingen skelettskada”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.