Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gerzic mest varnad i Allsvenskan

I och med gårdagens varning mot Malmö FF gick Nordin Gerzic upp i ensam ”ledning” i allsvenskans varningsliga. (Alternativt sett ligger han sist). Han har nu blivit varnad sju gånger i de 14 matcher han spelat. På delad andraplats med sex varningar återfinns ÖSKs lagkapten Robert Åhman Persson (15 matcher).

Att RÅP drar på sig en hel del varningar kan jag förstå – han spelar (förmodligen medvetet) hela tiden på det tillåtnas gränser. Nordin tycker jag är en betydligt justare spelare som dock har problem med att kontrollera sitt humör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.