Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: DM-vinst i Nora

ÖSK U16 har idag spelat sin första match i årets DM-turnering. På Norvalla IP besegrades Nora BK med 6-1.

Matchtrupp (ÖLFF): Martin Andersson (mv), Fredrik Karlsson, Gabriel Yildiz, Gabriel Nyström, Abbubakar Abduwalli, Carl Henning, Jonathan Forsberg, Johannes Hjulström, Lukas Julher, Oliver Ljunghaga, Samuel Nielsen, Odilon Sangwa, Mohammad Suliman Nassri, Malcolm Stolt, Max Häll, Joel Nilsson och Lucas Parkedal Stenfelt.

ÖSK är nu vidare till semifinal i vilken de kommer att få möta Mariebergs IK. Dessa besegrade i sin kvartsfinal Karlslunds IF med 3-2 och bör alltså vara ett rätt så bra lag. (ÖSK har fått stryk av Karlslund de två gånger lagen mötts i den regionala serien).

Lagets hemsida: Matchreferat DM P16 Nora BK – ÖSK Fotboll

Matchfakta (ÖLFF):
68. 0-1 Joel Nilsson
71. 0-2 Malcolm Stolt
75. 0-3 Samuel Nielsen
78. 0-4 Odilon Sangwa
79. 1-4
81. 1-5 Johannes Hjulström
83. 1-6 Johannes Hjulström

De 11 som startade: Martin Andersson (mv), Fredrik Karlsson (k), Gabriel Yildiz, Gabriel Nyström, Abbubakar Abduwalli, Carl Henning, Jonathan Forsberg, Johannes Hjulström, Malcolm Stolt, Max Häll, Joel Nilsson och Lucas Parkedal Stenfelt.
På bänken satt: Oliver Ljunghaga, Samuel Nielsen, Odilon Sangwa och Mohammad Suliman Nassri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.