Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2016: Lorentzson (så gott som) klar

Martin Lorentzson (Foto: www.coventrytelegraph.net)

Martin Lorentzson (Foto: www.coventrytelegraph.net)


NA uppger nu, att ÖSK gjort klart med Martin Lorentzson. Det är, enligt tidningen, bara en namnteckning som saknas. Tidningens uppgiftslämnare skall Magnus Sköldmark vara, så det är väl ungefär så nära man kan komma utan att allt är klart. (Sportchefer är ju av nödvändighet mycket förtegna när det gäller övergångar innan alla namnteckningar satts på rätt plats). Att han ännu inte skrivit på – trots att allt är klart – skulle möjligen kunna bero på att han just nu befinner sig på annan ort.

Spelklar till morgondagens match mot Malmö FF är det tveksamt om han hinner att bli, eftersom det rör sig om en internationell övergång och sådana tar normalt längre tid. Även om han inte längre har kontrakt med Coventry är det hans senaste spelarregistrering och den måste väl frisläppas på något sätt. Alternativt krävs det att Coventry bekräftar att han inte längre är deras spelare. Tid tar det tydligen i alla fall.

Lorentzson som fyllde 32 år för några dagar sedan får ett kontrakt som sträcker sig fram till utgången av nästa år.

ÖSK-debuten kan mycket väl komma att ske på Hällabrottets IP. Där spelar ÖSK nämligen en DM-match på tisdag kväll.

Spelarstatistik från SvFF.

Spelarstatistik från SvFF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.