Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: ÖSK möter Djurgården

I eftermiddag möter ÖSK Djurgården i en match i juniorallsvenskan. För ÖSKs del är det den första efter sommaruppehållet. Djurgården har redan hunnit med att förlora mot Brommapojkarna. Något som säkert sved en del eftersom det innebar att de fortfarande ligger precis under slutspelskvalstrecket. Seger mot ÖSK innebär dock att de tar sig upp över detta streck igen. För ÖSKs del gäller väl matchen i första hand att försöka ta sig upp mot mittskiktets övre delar.

Rickard Torstensson har kallat följande Matchtrupp: Douglas Bjäresten (mv), Gustaf Franck (mv), Oscar Sandberg, Lukas Hjort, Alex Hahne, Michel Yanez, William Gunnarsson, Viktor Franssila, Axel Pålsson, Albin Ödberg, Viktor Walldén, Hampus Lundgren, Mirza Turan, Mikael Loön, Ebrima Jaiteh och Simon Danielsson.

Matchen spelas på Behrn Arena med avspark kl. 16:00. För rättsskipningen står Jesper Hedlund från Örebro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.