Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Almebäck bröt ben i handen

Otur för Michael Almebäck och ÖSK. Det räcker inte med att Robert Åhman Persson spelar med ena armen i paket efter ett benbrott i underarmen. Vid dagens träning drabbades Michael Almebäck av en liknande skada. Dock med den skillnaden att det rör sig om ett brott på ett mellanhandsben. Skadan uppkom tydligen i samband med en löpduell mot Michael Omoh – hur nu den löpduellen såg ut.

Almebäck hoppas trots allt att kunna spela mot Malmö FF på måndag med handen skyddad av något slags specialförband. Det gäller dock för ÖSKs medicinska team att med kort varsel få till något som både skyddar och stabiliserar skadan men ändå inte innebär någon skaderisk för Almebäck eller för hans motståndare.

NA: Almebäck bröt handen på träning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.