Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Tre säkra poäng?

Söder Telge
Nu har jag väl jinxat till det för Söderdamerna, men nog borde det väl bli tre poäng i morgon (lördag) då Telge United FF (TUFF) besöker Grönpepparparkens IP. Det nyuppflyttade laget har haft ett tufft (just det) premiärår i damettan och avståndet upp till Fanna över nedflyttningsstrecket är redan fem poäng. Tufft också att ha blivit berövade tre poäng och årets bästa målskillnad när Västerås IK bestämde sig för att de redan spelat färdigt för i år. Den sista matchen före sommaruppehållet vann nämligen Telge med hela 7-2, men den räknas alltså inte längre. Deras sommar har i övrigt präglats av tränarbyte och (förmodligen) en del konflikter.

Länstidningen: Tränarduons infekterade strid med TUFF-styrelsen

Söderdamerna kommer från en inte helt övertygande insats mot Älvsjö på bortaplan i den första höstomgången (Förlust med 2-1). Till lördagsmatchen kan man dock glädja sig över att åter se Hannah Uhlan, Emma Tivemo och Jessica Josefine Zandén i truppen och förmodligen även i startelvan. De saknades alla tre mot Älvsjö. Dessutom gör Lisa Sundell sin årsdebut efter mammaledighet.

Bland de som saknas återfinns (om man nu kan säga så) Olivia Puhls, Jenny Börjesson och Elin Börjesson.

Matchtrupp: Ida Lindell (mv), Stina Koskilampi (mv), Hanna Persson, Hannah Uhlan, Lisa Sundell, Klara Thorsén, Ebba Lundkvist, Joline Jakobsson, Silvia Erkisi (k), Agnes Andersson, Anna Meijer, Emma Östlund, Linnea Wetterberg, Sophie Pettersson, Josefine Zandén, Emma Tivemo och Emelie Lundkvist.

ÖSK Söder Dam: Hösthemmapremiär

Matchen börjar kl. 14:00 och det är Berndt Svärd från Örebro som skall se till att reglerna följs.

GPP_IP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.