Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elite Hotel Cup: Dag 4 – Klart för B-final

Simon Norrman gjorde sin första match i turneringen och han tackade för förtroendet genom att hålla nollan.  [Högerklicka på bilden för en bättre upplösning]

Simon Norrman gjorde sin första match i turneringen och han tackade för förtroendet genom att hålla nollan. [Högerklicka på bilden för en bättre upplösning]

ÖSK besegrade i dagens B-semifinal Hammarby med siffrorna 2-0. Både målen gjordes i första halvlek av Nadim Ayeva, första gången framspelad av Algot Strömberg och andra gången av Ryad Iskhadzhiev. ÖSK hade ett visst spelmässigt övertag i den första halvleken, Hammarby i den andra. Chansmässigt hade dock ÖSK ett fortsatt övertag och borde nog ha dödat matchen innan domaren gjorde det.

Hårt jobb på mittfältet av bland annat Julius Höglund.  [Högerklicka på bilden för en bättre upplösning]

Hårt jobb på mittfältet av bland annat Julius Höglund. [Högerklicka på bilden för en bättre upplösning]

En bra insats av ÖSKarna som verkade betydligt fräschare än vad de gjorde mot Djurgården i onsdags. Jag antar att vilodagen gjorde sitt till. Bra insatser från alla lagdelar, men jag vill ändå nämna målvakten Simon Norrman, som gjorde sin första match i turneringen och svarade för några riktigt fina (och kanske matchavgörande) en-mot-en räddningar. På ett hårt arbetande mittfält pressade Dino Salcinovic och Julius Höglund sina motståndare på ett effektiv sätt.

I lördagens B-final möter ÖSK Brommapojkarna som i sin semifinal besegrade Brommapojkarna Halmstads BK med 3-0 och de blir alltså ÖSKs motståndare i en match som börjar 10:30.

I A-slutspelet fick straffar tillgripas i båda semifinalerna för att skilja lagen åt. I finalen möts Djurgården och Helsingborg.

Dino Salcinovic var till synes outtröttligt i sin press.   [Högerklicka på bilden för en bättre upplösning]

Dino Salcinovic var till synes outtröttligt i sin press. [Högerklicka på bilden för en bättre upplösning]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.