Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Hemmamatch mot Sundsvall

ÖSK spelar i eftermiddag en U21-match mot GIF Sundsvall. Matchen som ursprungligen hade normal starttid (18:00) har tidigarelagts och börjar redan kl. 15:00. Ingen av klubbarna har ännu givit någon indikation om vilka spelare man tänker använda sig av.

ÖSK har Martin Lorentzson på provspel (även om man förnekar att det rör sig om ett sådant). Rimligen borde man utnyttja den möjlighet som den här matchen ger för att få en koll på honom och hans kapacitet. Nordin Gerzic var avstängd i matchen mot Falkenberg och skulle säkert må bra av att få en timmes spel som förberedelse för måndagsmatchen mot Malmö FF. Dessutom är det inte helt ovanligt att det dyker upp en eller annan provspelare eller lokal talang i de här U21-sommarmatcherna.

GIF Sundsvall mötte igår Djurgården som galant besegras. Eftersom de i alla fall hade truppen på plats i Stockholm igår är det troligt att bänkspelarna får speltid mot ÖSK idag. Jag noterade bland annat att ÖSKs föredetting Shpetim Hasani satt oinbytt på bänken genom hela djurgårdsmatchen. Han kan alltså få återvända till sin gamla hemmaplan under mindre glamorösa omständigheter. I så fall kommer ÖSKs mittförsvarare, som väl borde bli Carl Ekstrand Hamrén och Brendan Hines-Ike, att få något ordentligt att bita i.

Avspark sker som sagt kl 15:00, vilket innebär en mindre krock med ÖSKs Elite Hotel Cup-match som startar 13:30 på Rosta Gärde. Det går inte att vara på två platser samtidigt.

Matchen döms av Kalle Jansson från Örebro.

1 kommentar – kommentera

Ösk

Jodå Hasani är med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.