Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Bortamatch mot AIK

ÖSK spelar en bortmatch mot AIK i U21-allsvenskan idag. För ovanlighetens skull har AIKarna flyttat ut från Skytteholm och lagen möts i stället Nyköping. Jag har ännu inte sett något från ÖSK om matchtrupp etc, men jag antar att det finns en del spelare som man vill lufta (nyförvärv och bänkspelare).

AIK gör som de brukar göra och använder sig huvudsakligen av juniorer för den här matchen. AIK sänder matchen via web-TV.

För att göra det enkelt för mig kopierar jag helt fräckt in vad som AIK skrivit med matchtrupp och uppgifter kring webbsändningen.

Tränaren för AIK:s U21-lag, Patric Jildefalk, har tagit ut 16 spelare till tisdagens hemmamatch mot Örebro SK i Folksam U21 Allsvenskan Norra. Observera att matchen spelas på Rosvalla IP i Nyköping och avspark sker kl 17:00.

Den uttagna truppen: Kevin Yildiz Edlund (U19), Ulysses Vegheyli (U19), Oliver Granath (U19), William Jan (U19), Rickson Mansiamina, Pontus Carlsson (U19), Atosh Elmi (U19), Frederic Kayembe (U19), Oskar Kahl (U19), Alan Naib (U19), Rager Rebandi (Vasalunds IF), Ilija Jurkovic (Vasalunds IF), Ishmeal Koroma (Nyköpings BIS), Alagie Barrow (Nyköpings BIS), Samuel Kroon (Nyköpings BIS), Mitchell Lopez (klubblös).

Se matchen på webben för 49 kr! Matchen kommer även att sändas på nbisplay.solidtango.com och produktionen kommer att ha en kommentator och två experter. Experterna är Nyköpings BIS herrtränare John Wall, tidigare AIK Ungdomsakademi, och Fredrik Holmqvist med bra koll på fotbollen i Örebro. Sändningen startar kl 16:55.

Södermanlands Nyheter: BIS-spelare får chansen i AIK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.