Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Gothia Tipselit Trophy – Dag 2

Det blev en ny förlust för ÖSK U17 då den andra matchen i Gothia Tipselit Trophy spelades idag på förmiddagen. Djurgården besegrade ÖSK med 2-0 efter en match där ÖSK till stora delar dominerade matchbilden, men utan att kunna skapa så värst många eller heta målchanser. Efter 0-0 i halvtid fick Djurgården något bättre fart på sitt spel i andra halvlek och kunde i mitten av halvleken avgöra med sina två mål.

På det hela taget en onödig förlust, tycker jag med tanke på ÖSKs spelövertag under stora delar av matchen.

Matchfakta:
46. 0-1
49. 0-2

Laguppställning: Simon Gustafsson – Martin Trinh, Viktor Franssila, Edvin Lundqvist, Gustav Pauly – Viktor Walldén, Arvid Brorsson, Jonathan Aronsson, Isac Eklöf – Adam Leijon, Adam Bark

I början av andra halvlek var Isac Eklöf ute ca. fem minuter efter en kollission. Albin Zidaric tog då hans plats. I mitten av halvleken byttes Sebastian Ternedvid in för Viktor Walldén och Henrik Westher för Adam Bark. Någon minut innan slutsignalen haltade någon som väl var Arvid Brorsson av planen (stukad fotled?) och Bark kom in igen. Videokvaliteten var som vanligt dålig så jag kan mycket väl ha missat något byte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.