Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2016: Fagerström klar som målvakt

anton-fagerstrom

Anton Fagerström (Foto: Örebro SK)

ÖSK gjorde idag klart med Anton Fagerström, som därmed tar platsen som andremålvakt hos Sportklubben. Ingen större överraskning eftersom det ett tag känts som klart att Fagerström var ÖSKs förstaval. Förvånande dock, att kontraktet bara sträcker sig året ut.

Förväntar sig ÖSK att få in en mer meriterad målvakt till nästa år eller är det Fagerström som har andra planer för nästa år? Eller rör det sig om en halvårslång prövoperiod? Idealiskt vill man ju gärna se, att andremålvakten kan ta över om/när förstamålvakten lämnar. Oscar Jansson har kontrakt över år 2017 och han vill säkert röra på sig när kontraktet går ut om inte tidigare.

ÖSK: Anton Fagerström klar för ÖSK
NA: Han ersätter Rinne – debuterar i dag
Södermanlands Nyheter: Fagerström lämnar Bissarna – klar för Örebro
Nyköpings BIS: Anton Fagerström klar för Allsvenskan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.