Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Gothia Tipselit Trophy – Dag 1

Det blev förlust för ÖSK i den första matchen då laget inledde elitturneringen i Gothia Tipselit Trophy. Ghanesiska Right to Dream, som vunnit elitklassen de senaste två åren var för svåra. Det var aldrig någon diskussion om vilket lag som var bäst. Ghaneserna var väldigt bollskickliga med ett passningstempo som gjorde att ÖSK hade svårt att få grepp om dem. För ÖSKs del blev det försvarsspel över hela planen. Ändå lyckades ÖSKarna hålla emot rätt bra till att börja med. Det stod bara 1-0 i halvtid och det var först mot slutet av matchen som ÖSK släppte till lite väl mycket.

Matchfakta.
11. 0-1
34. 0-2
48. 0-3
59. 0-4

Laguppställning: Simon Bladh – Martin Trinh, Joseph Spångberg, Viktor Franssila, Edvin Lundqvist – Viktor Walldén, Arvid Brorsson, Jonathan Aronsson, Albin Zidaric – Isac Eklöf, Adam Leijon.

Websändningen höll en låg kvalitet och det var svårt att se vem som var vem – speciellt på ”andra sidan”. Jag tyckte dock att jag kunde se några spelarbyten under andra halvlek. Adam Bark kom in för Adam Leijon. Sebastian Ternevid bytte av Viktor Walldén och möjligen tog Gustav Pauly över från Martin Trinh. Dessutom var det nog ett byte till mot slutet av matchen men det fick jag aldrig någon bra koll på vilka det avsåg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.