Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2016: Snart klart med ny målvakt

NA har talat med Magnus Sköldmark som bekräftat för tidningen, att man har en ny målvakt på plats i Örebro för en ”eventuell” övergång. Allt är inte helt klart – det finns en del formalia som läkarundersökning som skall klaras av innan allt är klappat och färdigt.

Det mesta tyder på att det är Nyköpingsbissarnas Anton Fagerström som får ta rollen som ÖSKs andremålvakt. Fagerström tränade ju med ÖSK i vintras och gjorde även ett kortare besök under EM-uppehållet. Under sin juniortid i IFK Norrköping hade han Robert Axelsson som målvaktstränare så de känner varandra bra sedan tidigare.

ÖSK möter AIK i en U21-match i morgon. AIK som är hemmalag har lagt matchen i Nyköping och det finns väl en del som talar för att det blir på sin ”gamla” hemmaplan som Fagerström får göra sin ÖSK-debut. Några krångligheter med själva övergången skall det inte vara – mer än läkarundersökningen då. Fagerström spelade sin sista match för Bissarna i söndags och därefter gick hans kontrakt med klubben ut. Han kommer som Bosman utan att ÖSK behöver köpa loss honom.

NA: ÖSK har Rinnes ersättare på plats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.