Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Season 201X ?

Elena Lövholm skrev för någon vecka sedan om ÖSKs Silly Season. Bland annat nämnde hon en taktik som Alexander Axén använder sig av, då han träffar spelare som han kanske vill värva någon gång i framtiden.

Elena: Alexander Axén berättade en gång om en av sina värvningstaktiker – han har flirtat med motstådarlagens bänkspelare. Skämtat lite med dem, sett till att de gillar honom, för att till sist lägga in stöten. ”Kommer du till mig så får du spela, vet du”. Ett lysande exempel på när detta gjordes och föll väl ut, var när man tricksade till sig Martin Broberg från Djurgården.

SVT: ÖSK:s högintressanta silly

Jag kunde inte låta bli att tänka på detta då jag såg följande bild i Örebroguidens bildspecial från matchen.

Värvningsförsök? (Foto: Karl-Johan Sandberg, Örebroguiden)

Värvningsförsök? (Foto: Karl-Johan Sandberg, Örebroguiden)

Spelaren som Alexander Axén talar med ser onekligen ut som Häckens (tidigare Åtvidaberg) anfallare John Owoeri. En spelare som nog kommer att få betydligt mindre speltid nu när klubben har värvat Alhassan Kamara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.