Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Gothia Tipselit Trophy

ÖSK deltar under den kommande veckan med ett lag i Gothia Tipselit Trophy. Detta är en inbjudningsturnering som avgörs inom ramen för Gothia Cup. 12 svenska elitlag samt 12 inbjudna utländska lag deltar. De deltagande lagen är uppdelade på sex stycken fyralagsgrupper. De två första lagen i varje grupp går till A-slutspel, de övriga två lagen deltar i B-slutspelet. Matchtiden är 2*30 minuter.

ÖSK deltar med följande Spelartrupp: Simon Bladh (mv), Simon Gustafsson (mv, U16), Lucas Parkedal-Stenfelt (U16), Manne Ljunghaga (U16), Martin Trinh, Gustav Pauly, Joseph Spångberg, Edwin Lundqvist, Arvid Brorsson, Jonathan Aronsson, Adam Bark, Adam Leijon, Isac Eklöf, Albin Zidaric, Henrik Westher, Sebastian Ternevid, Viktor Wallden (överårig), Viktor Franssila (överårig).

Målvakten Simon Gustafsson, Manne Ljunghaga (mittback) samt Lucas Parkedal-Stenfelt (högerback) är uppflyttade från U16 till U17 och deltar i turneringen. Målvakten Harald Detlofsson skadade sig i veckan och kan därför inte vara med.

ÖSKs spelprogram ser ut på följande sätt:
Måndag 18 juli 16:20 Right to Dream (Ghana) – ÖSK U17 SKF Arena
Tisdag 19 juli 10:10 ÖSK U17 – Sjurgårdens IF (U17) Valhalla IP
Onsdag 20 juli 19:10 ÖSK U17 – Skonto FC (Lettland) Heden 4

Det finns en möjlighet att se dessa matcher via strömmad video över internet. Kostnad för en enstaka match är 59 kronor och vill man se samtliga matcher som sänds under cupen (ca. 1000 stycken) kostar det 179 kronor.

Gothia Cup 2016: All Access 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.