Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2016: Omoh till ÖSK?

Länstidningen i Östersund verkar vara säker på sin sak. ÖFKs anfallare Michael Omoh är på väg att bli örebroare. Enligt tidningen är han i Örebro för läkarundersökning och kontraktsskrivning (om läkarundersökningen går bra).

Omoh är från Nigeria, kom till Sverige och Dalkurd som han representerade under fyra säsonger från 2011 till 2014. Året därpå flyttade han norrut till Östersund som han var med att föra upp i allsvenskan. I år har han inte fått så mycket speltid utan lämnar väl nästan som en bänkspelare.

Det verkar att vara en tekniskt driven spelare som ÖSK sägs vara på väg att värva. LT skriver: Under många matcher under fjolåret firade Omoh stora triumfer med sin briljanta teknik. Han trollade bort många ytterbackar, slog inlägg med mål som följd. Hans patenterade ryck är av och till framgångsrika – han är grymt snabb de första 3-5 metrarna när han dribblar och går på maxfart.

Länstidningen: Michel Omoh lämnar ÖFK – en övergång till allsvenska konkurrenten Örebro SK är bara timmar bort

Spelarstatistik från SvFF.

Spelarstatistik från SvFF.

Något senare, anger Fotbolltransfers.com att affären är klar: Östersunds FK bekräftar – Michael Omoh klar för Örebro SK

Blogen avvaktar dock med att placera honom i truppen tills dess att ÖSK lägger ut nyheten om övergången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.