Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Astrit till OS

Håkan Ericson. Så här ser man ut efter att ha klarat av Missision Almost Impossible - att ta ut en svensk OS-trupp i fotboll för herrar. (Foto: SvFF).

Håkan Ericson. Så här ser man ut efter att ha klarat av Missision Almost Impossible – att ta ut en svensk OS-trupp i fotboll för herrar. (Foto: SvFF).


Gårdagens av misstag läckta OS-trupp har nu blivit officiell. Det innebär bland annat att Astrit Ajdarevic tar en av de tre platserna för överåriga i den svenska U23-truppen till herrarnas fotbollsturnering i Brasiliens OS-turnering.

Det blir säkert lärorikt – både för Astrit som kommer att få lov att anpassa sig till Håkan Ericsons strikta förhållningsorder och för ÖSK, som får en möjlighet att undersöka hur man skall spela nästa år, då man förmodligen inte har Astrit tillgänglig. För så kan det mycket väl bli – även utan en OS-turnering som ställer till det.

ÖSKs nyförvärv Ferhad Ayaz ingick även han i den så kallade bruttotruppen men kom inte längre än så. Ayaz spelade knappt något i Turkiet och har inte haft möjlighet att visa upp eventuell form sedan han kom tillbaka till Sverige.

SvFF: Håkan Ericsons OS-trupp
NA: Astrit till Rio: ”En upplevelse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.