Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2016: Ismael Diawara till ÖSK?

För tillfället är det populärt att spekulera i att målvakter med örebroanknytning kommer att flytta hem för att sitta på ÖSKs avbytarbänk. Tidigare har Oscar Berglunds och Dejan Garacs namn förekommit i de spekulationerna. Idag kommer Helsingborgs Dagblad med ett tredje namn. Det handlar om Ismael Diawara, Rynninge-junioren som via BK Forward och FK Gjövik-Lyn hamnat i Landskrona. Där började han säsongen som förstemålvakt, men han har på slutet fått sitta vid sidan och titta på.

Från Landskronas sida förnekar deras tränare Agim Sopi att en sådan flytt skulle kunna vara på gång. Jag tror nog att Sopi har rätt på den punkten. Om Diawara tappat startplatsen i Landskrona (div. 1) är han knappast vad ÖSK söker.

Helsingborgs Dagblad: Rade kan bli aktuell för spel redan på söndag

2 kommentarer – kommentera

Mackan

Finns det några fler målvakter som bott i Örebro någon gång och som därmed automagiskt kommer att sammankopplas med klubben? Är dubbel-Richard forfarande aktiv? :)

Ficedula hypoleuca

Richard Richardsson är målvaktstränare i GIF Sundsvall. En annan tänkbar utflyttad örebroare är Oscar Klasson – andremålvakt i Degerfors. Jag gillar honom, men det har inte gått så bra för honom i Degerfors, tror jag. Sedan kan man väl alltid damma av Jonas Bohlin som är målvaktstränare för U19/U17.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.