Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Swami förstärker försvaret

Söder Dam skriver, att Rachelle Swami anslutit till klubben. Rachelle, född 1996, kommer från KIF Örebros juniortrupp via en liten vårsväng hos FC Sorrellanza.

På söderdamernas webbplats beskriver Rachelle sin spelstil på följande sätt: ”Jag finner mig själv som en back och anser att jag har de kvalitéer en back ska ha i dagens fotboll, jag fyller ut kanten med mina löpningar. Jag spelar helst enkelt och felfritt men om det krävs att utmana kan jag allt bjuda på kalas, för min utveckling finns det ingen som sätter stopp för”.

ÖSK Söder Dam: Välkommen ”Racha”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.