Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2016: Kamara klar för Häcken, skriver NA

NA skriver nu under en rubrik som börjar med anspråksfulla NA avslöjar: att Alhassan Kamara senare i veckan kommer att presenteras som Häckens spelare. Det svenska transferfönstret öppnas på fredag och det är alltså i princip möjligt – om Häcken snabbregistrerar honom – att Kamara spelar på Behrn Arena på söndag med uppgiften att göra så många mål som möjligt på Oscar Jansson. Nu tror jag i och för sig inte att han kommer att spela för Häcken på söndag även om övergången är klar. Det vore om inte annat oförskämt mot anfallarna i Häcken. Det behövs nog några träningar för spelare och lag att lära känna varandra.

För ÖSKs del lär väl inte övergången en halv säsong i förtid generera något större friköpsbelopp. Men den öppnar upp ett löneutrymme och ÖSK har förhoppningsvis någon på gång som kan göra anspråk på detta.

Sett till vad Kamara presterade förra säsongen (ingenting alls på grund av skada) och den här säsongen (nästan ingenting på grund av sviktande form) så är det ingen större förlust som nu ÖSK gör. Mer än möjligen drömmarna om att Kamara skall återuppstå som den målgörare han var under hösten 2014.

Johan Tollén (NA): Bäst för alla – men ÖSK skulle sålt tidigare
NA: NA avslöjar: Crespo klar för Häcken – presenteras i veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.