Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Återbud till Bosöläger

SvFF arrangerar den här veckan ett breddelitläger för pojkar födda 1999. Till lägret var Arvid Brorsson, Isac Eklöf,Almin Masic, Joseph Spångberg, Harald Detlofsson uttsgns från ÖSK. Av dessa har dock Joseph Spångberg och Harald Detlofsson tvingats lämna återbud. Båda har haft skade- problem/känningar tidigare i år och det är väl därför de lämnat återbud.

U17-laget är ett av 12 svenska lag som deltar i Gothia Cups elitturnering nästa vecka. Det är i och för sig möjligt att man ansett, att det blir lite väl mycket med först ett intensivt Bosöläger och sedan en kräva cupturnering och att man då valt att koncentrera sig på cupen. Eller inte.

Beträffande Almin Masic ryktas det rätt intensivt om att han skall lämna/har lämnat ÖSK för att i stället representera ett lag i Slovenien. Det låter ju rätt underligt och som en karriärmässig återvändsgränd, men faktum är att det är ett bra tag sedan han var med i något av U17- och U19-lagen för ÖSK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.