Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2016: Fagerström får besked nästa vecka

Södermanlands Nyheter följer av naturliga skäl ÖSKs provspel för Nyköpingbissarnas målvakt Anton Fagerström med stort intresse. De har kollat med Magnus Sköldmark hur läget ser ut och fått beskedet att ÖSK räknar med att kunna ta beslut under den kommande veckan.

Södermanlands Nyheter: ÖSK:s sportchef om Anton

Inte så konstigt eftersom ÖSK säkert vill ha in sin andremålvakt så snabbt som möjligt. Transferfönstret öppnar den 15:e juli och ÖSK spelar hemma mot BK Häcken den 17:e. Jag tror dock inte att Fagerström kommer att vara spelklar till den 17:e. Hans kontrakt med Nyköping sträcker sig vårsäsongen ut och den sista ”vår”matchen spelar Bissarna hemma på Rosvalla då de möter Umeå FC.

Nu vet jag inte exakt hur Fagerströms kontrakt ser ut, men jag tror inte att ÖSK vill trassla i onödan och köpa loss en kontraktsbunden spelare som bara har några dagar eller någon vecka kvar. Hans ÖSK-debut kan sedan mycket väl komma att ske på just Rosvalla. Den 19:e möts nämligen AIK och ÖSK i U21-allsvenskan och den matchen kommer att spelas i Nyköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.