Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSKare på årets Elitläger

Spelarna på bilder är i den övre raden från vänster: Nadir Ayeva, Helmer Andersson, Ryad Iskhadzhiev, Jacob Nilsson (mv), och Ibrahim Kamil. På huk i den undre raden: Marcus Kanto, Dino Salcinovic och Edvin Cimirotic.

Spelarna på bilder är i den övre raden från vänster: Nadir Ayeva, Helmer Andersson, Ryad Iskhadzhiev, Jacob Nilsson (mv), och Ibrahim Kamil. På huk i den undre raden: Marcus Kanto, Dino Salcinovic och Edvin Cimirotic.


Från Daniel Wickström har jag fått denna fina bild på de spelare från ÖSK Ungdom som är med och representerar sitt distrikt och sin klubb vid årets Elitläger i Halmstad.

Tillägg: Daniel rapporterar om de två matcher ÖLFF spelat.

Örebro – Halland
Vi blir överraskade av att Halland är så pass bra som de är. Första 20 min dominerar de och vi är inte med. De leder då också med 2-0 efter ett fantastiskt frisparksmål i krysset. (Vi har läge att göra 1-0 redan efter 3 min). Sen arbetar vi oss in i matchen och spelet blir jämnare. Vi gör 2-1 på hörna genom nickmål av Helmer. Men ett rättvist resultat.

Skåne – Örebro
Stryk 1-0. En monstermatch av Jacob i mål. Skåne vinner rättvist, men vi krigar på bra. Vi är naiva i första halvlek och spelar lite för nätt. Blir rejälare i andra. Har ett bra läge att göra 1-1 med 5 min kvar.

Resultatmässigt har det inte gått som vi velat. Men vi har ställts mot de stora drakarna, och stått upp bra. Nu blir det Västergötland imorgon. Vi hoppas på en bra avslutning.

Tillägg.
Karlslunds IF skriver på sin webbplats, att fredagens avslutande distriktsmatch mot Västergötland slutade 1-1. ÖLFFs mål gjordes av Karlslunds anfallare William Eldh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.