Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2016: Fagerström – målvaktsnamn för ÖSK?

De senaste dagarna har Dejan Garacas namn förekommit, men det verkar inte finnas så mycket substans bakom det ryktet. Jag har däremot från olika håll hört att Anton Fagerström skulle kunna bli ÖSKs nya målvakt.

Nyköpingsbissarnas Fagerström tränade med ÖSK i vintras tillsammans med Philip Sunell från Skiljebo. Vid det tillfället skrevs det att Bissarna var så säkra på att deras målvakt skulle avancera uppåt i seriesystemet att de redan hade skaffat en ersättare. Nu blev det inget kontrakt med ÖSK vid det tillfället utan Fagerström fortsatte i Nyköping. Men nu kan det alltså vara dags. Några svårigheter att få loss målvakten från Nyköping kommer det inte att bli. Fagerströms kontrakt går ut nu när vårsäsongen avslutas och därefter kan han alltså komma som kontraktslös.

Anton Fagerström spelade som junior i IFK Norrköping och hade då Robert Axelsson, numera i ÖSK, som målvaktstränare. Det finns alltså en del personkopplingar, vilket nog kan underlätta en övergång. Bra referenser är aldrig fel att ha.

Spelarstatistik från fotbolltransfers.com

Spelarstatistik från fotbolltransfers.com

Tillägg: Nu på kvällen bekräftar NA ÖSKs intresse. Fagerström har tränat med ÖSK idag och kommer även att göra det i morgon.
Södermanlands Nyheter: Fagerström tränar med allsvenskt lag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.