Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2016: Garaca vill till Örebro

NA har kollat läget med Dejan Garaca. Syrianskas målvakt, som sitter med ett utgående kontakt, är efter omständigheterna väldigt öppenhjärtig och gör ingen hemlighet av att han gärna kommer hem till Örebro igen. Några tankar på att fortsätta med Syrianska verkar han hur som helst inte att ha.

Någon kontakt med ÖSK har han dock inte haft utan hänvisar till Abgar Barsom som tydligen sköter hans affärer. Fast Barsom verkar inte heller haft några kontakter med ÖSK, enligt Garaca.

Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var mycket tråkigt är Garaca valde bort ÖSK, som han tränat med, och istället skrev på för Malmö FF. Tveksam dock om han nu verkligen är en målvakt som ÖSK tittar på som Rinnes efterträdare. Hans insatser hos Syrianerna har väl inte alltid känts hundraprocentiga.

Att rekrytera en andremålvakt är alltid svårt. Helst vill man väl ha någon som är nöjd även om han får sitta på bänken, men ändå är tillräckligt bra att ta över om den ordinarie förstamålvakten faller ifrån av någon anledning. För en eller annan match spelar det kanske inte så stor roll om en andremålvakt inte riktigt håller måttet. Matcher kan man ju förlora på många olika sätt. Med vid en längre skadeperiod kan läget blir besvärligt om målvakten inte håller är tillräckligt bra.

NA: Uppgifter: Han blir Rinnes ersättare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.