Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: Vinst för F17 i sista landskampen

Sveriges F17-landslag i futsal har just avslutat UEFAs utvecklingsturnering i futsal för ålderklassen. Det svenska laget höjde successivt sin prestation (eller om det var motståndet som blev sämre). I alla fall förlorades den första matchen mot Spanien 8-1. Den andra mot Portugal var betydligt jämnare, men det blev ändå förlust med 4-2. Idag spelades den tredje matchen i turneringen och äntligen blev det vins då Italien besegrades med 4-0.

För ÖSKs Emma Östlund blev det här nog en turnering som gav både positiva och negativa minnen. I den första matchen tvingades hon utgå mitt i den andra halvleken på grund av brustna blodblåsor under fötterna (nya skor?). Den andra matchen stod hon därför över. Idag var hon med igen och noterades för en målgivande passning till ett av de svenska målen.

Det var säkert en väldigt givande turnering för Emma trots blåsproblemen och att den spelades på för svenska förhållanden alldeles fel årstid.

ÖSK Söder Dam: Futsalen över för ”Östa”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.