Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elitpojklägret 2016

Den här veckan arrangeras Svenska Fotbollförbundets elitpojkläger i Halmstad. Örebrodistriktets trupp innehåller åtta spelare från ÖSK Ungdom. De här ÖSKarna ingår i den uttagna truppen på sexton spelare: Jacob Nilsson (mv), Riad Iskhadzhied, Helmer Andersson, Markus Kanto, Nadir Ayeva, Edvin Cimirotic, Ibrahim Kamil och Dino Salcinovic. Övriga uttagna spelare är: William Åberg Mariebergs IK, Sami Berhe Örebro Syrianska, Ahmed Hamed Rynninge IK, Alexander Falkenström Karlslunds IF, William Eldh Karlslunds IF, Edvin Hallin IFK Kumla (mv), Aklam Mutebi BK Forward och Sebastian Hautamäki BK Forward.

På programmet under veckan står ett antal träningspass samt tre stycken distriktslagsmatcher. Örebrodistriktet möter Halland idag och Skåne på onsdag. Normalt två mycket starka distrikt så det blir definitivt inte några lätta matcher. Fredagsmotståndaren avgörs sedan utifrån resultatet i de första två matcherna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.