Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U13: Första vinsten kom mot GAIS

Efter två oavgjorda matcher i gruppspelet och en storförlust i den avslutande matchen mot IFK Göteborg hamnade ÖSK U13 i B-slutspelet. Där började det inte mycket bättre – ja inte alls bättre om man skall vara sanningsenlig. Förluster mot FK Karlskrona (0-2) och Djurgårdens IF (1-3) var nog inte vad man hoppats på. I den avslutande slutspelsmatchen mot GAIS blev det till slut en vinst när göteborgarna besegrades med 2-1.

Resultatet innebär att ÖSK när nu placeringsmatcherna om platserna 13-16 börjar kommer att få möta hemmalaget GIF Nike. Den matchen spelas i kväll. Turneringen avslutas sedan i morgon med ytterligare en placeringsmatch. Vem som blir motståndare då avgörs av resultatet av kvällens matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.