Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

RÅP bröt (under)armen

Robert Åhman Persson bröt underarmen i U21-matchen mot Hammarby. Ingenting som han märkte så mycket av under matchen utan symptomen uppenbarade sig först då han vaknade dagen därpå. ÖSKs lagkapten går nu med armen i gips och hoppas att någon vet hur man skall göra för att han ändå skall kunna spela.

Problemet med den uppkomna situationen är att det inte finns någon annan spelare i ÖSKs trupp med liknande egenskaper som man kan kasta in i hans ställe. Första mittfältsreserv är ju Daniel Nordmark som saknar RÅPs fysisk och huvudspel. Så vi får väl hoppas, att det går att få till en specialskydd för skadan.

Kanske tur i oturen då, att sommarfönstret snart öppnas så att ÖSK kan ta in en ersättare utifrån om det skulle behövas. Det svenska sommarfönstret öppnas den 15 juli och är sedan öppet till den 11 augusti. Det är under den perioden som nya spelare kan registreras för spel. Själva ”affären” kan i och för sig göras när som helst.

NA: ÖSK-kaptenen bröt underarmen: ”Är segt”

Tur i oturen 2. Om Åhman Persson var på väg att lämna klubben i en sommarövergång så har nog risken för detta minskat betydligt – mer eller utan specialskydd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.