Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: I serieledning över sommaren

ÖSK Söders herrar gjorde vad som behövdes, men inte så mycket mer när GSBK besegrades på bortaplan med 2-1. Tack vare segern behåller laget sin tre poäng stora serieledning och kan dessutom se fram emot det kräftkalas som sektionens ledning ställt i utsikt vid en serieledning över sommaren.

Matchfakta:
17. 1-0 Hassan Bahzad Mahmoud
34. 1-1 Kawar Haji
67. 1-2 Ibrahima Diagne
75. Varning Petter Brunzell
78. Varning Kawar Haji

Matchtrupp: Danny Leonardsson (mv), Peter Lars Jarrah, Jacob Fredriksson, Bengin Turan, Karzan Ali Pour, Petter Brunzell, Michael Remnefors, Pontus Brunzell, Zlatko Zindovic (k), Kawar Haji, Fredrik Jonsson, Simon Torstensson (mv), Mathias Dimberg, Ibrahima Diagne, Zammi Strömblad, Andreas Lissmats och Patrik Sucurovic Hedström.

Höstsäsongen inleds den 10 augusti med en tidig seriefinal. Tvåan IFK Lindesberg kommer då till GPP IP för en riktig sexpoängsmatch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.