Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U13: Storförlust mot IFK Göteborg

Det blev storstryk för ÖSK U13, då gruppspelet igår eftermiddag avslutades i Nikes elitturnering. Göteborgarna vann med hela 5-0 och förpassade ÖSK till sista platsen i gruppspelet. Lite svårt att förstå vad den stora förlusten kan ha berott på. ÖSK spelade ju 0-0 mot gruppsegrarna från Jarlaberg i den första matchen och var på vippen att besegra Malmö FF i den andra som också den slutade oavgjord.

Idag fortsätter tävlingen med slutspelsmatcher. För ÖSKs del innebär det att motståndarna i deras B-slutspelsgrupp kommer från FK Karlskrona, Djurgårdens IF och GAIS. De två förstnämnda lagen möter ÖSK idag och sedan blir det GAIS i morgon. Matchtiden är 2*25 minuter. Därefter avslutas cupen med två stycken placeringsmatcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.