Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: I försvar av serieledningen

”Det kunde ha varit vi”. ÖSK Söder hade chansen att få möta ÖSK i årets DM-turnering. Men förlusten i Åmmeberg innebar att det blev laget från Askersund som tar emot allsvenskarna. Söders tröstpris är i det sammanhanget inte så värst mycket att hurra över. En bortamatch på Rossvallen mot de kombinerade styrkorna från Guldsmedsnyttan och Stråssa (GSBK).

I potten ligger ”som vanligt” serieledningen och en möjlighet att i höst ta ett seriesteg uppåt i den lokala fotbollen. Huvudkonkurrenterna från IFK Lindesberg ligger tre poäng efter, men har en bättre målskillnad, så det är bara seger som gäller om Söder skall hålla sin fördel intakt.  Normalt borde Söder vara rätt stora favoriter i kvällens match, men så här i sommar- och semestertider kan det ibland vara svårt att kalla in ett slagkraftigt lag.

Kvällens match är den sista innan ett rätt långt uppehåll tar sin början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.