Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: ÖSK möter Hammarby på Trängen

På sen eftermiddagstid/tidig kvällstid möter ÖSK Hammarby i ytterligare en omgång av U21-allsvenskan. Behrn Arena är avstängd denna vecka för något slags restaureringsarbeten, så matchen har flyttats Trängen.

ÖSK har väl aldrig satt någon högre prioritet på matcherna i den här serien, vilket återspeglas i tabellplaceringen. I dagens match har jag dock en känsla av att ÖSK kommer att låta ett förhållandevis rutinerat lag ta sig an gästerna från Huvudstaden. Jag har för mig att jag såg någonstans att ÖSK avser att portionera A-lagsspelarna någorlunda jämnt mellan U21-matchen och morgondagens DM-match mot Åmmeberg.

Någon matchtrupp har inte dykt upp än från vare sig ÖSK eller Hammarby, så jag får tillsvidare nöja mig med att konstatera, att matchen börjar kl 18:00 och att det är Namik Idrizovic från Örebro som dömer, samt att den spelas på Trängen.

Tillägg, ÖSKs trupp: Oscar Jansson, Jacob Rinne, Daniel Björnquist, Michael Almebäck, Sebastian Ring, Robert Åhman Persson, Astrit Ajdarevic, Jonathan Lundberg, Brendan Hines-Ike, Arvid Brorsson (U17), Adam Bark (U17, -00), Viktor Franssila (U19), Viktor Walldén (U19), Oliver Kåhed (U19), Ebrima Jaiteh (U19) och Mirza Turan (U19).

Det här är nog den starkaste truppen som ÖSK ställt upp med i U21-allsvenskan i år. Det är väl bara i anfallet som det ser lite tunt ut – i alla fall om man ser Astrit som den mittfältare han i praktiken är. Jag saknar dock Astrits bror Alfred som enligt tidigare uppgifter skulle spela i den här matchen. Men han kan ju dyka upp ändå. ÖSK har bara namngett 16 spelare.

Hammarbys matchtrupp (ÖLFF): David Alm (U19), Marcus Degerlund (U19, k), Sebastian Ögren Hjerpebo (U19), Adam Brodin (U19), Leo Bengtsson (U19), Abel Girma (U19), Yassin Housni (U19), Julius Armalis (U19), Giuliano Gatica Almqvist (mv, U19) och Samuel Persson (U19)
Ersättare: Marcus Mitander (U17), David Rylander (U19), Jovan Jakovljevic (U19), Richard Cederqvist (U19) och Burhan Engin Tümtürk (U19)

Hammarby kommer alltså med sitt U19-lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.