Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U13: Målrikt men oavgjort då ÖSK mötte MFF

Ett oavgjort resultat mot ett av MFF:s pojklag borde väl i de flesta sammanhang räknas som ett bra resultat. Frågan är dock hur man hos ÖSK kände det efter att de idag på förmiddagen hade spelat 3-3 mot skånepågarna. ÖSK hade nämligen en 3-1 ledning en bit in i andra halvlek, men kunde till slut inte stå emot MFFs slutforcering.

Det oavgjorda resultatet placerar ÖSK på en delad andraplats med MFF efter två oavgjorda matchen för båda lagen. Jarlaberg som ÖSK spelade 0-0 mot igår besegrade i dagens förmiddagsmatch IFK Göteborg med 2-1.

ÖSK avslutar i eftermiddag gruppspelet då de möter IFK Göteborg. De två bästa lagen i gruppen går till A-slutspelet och i den här jämna gruppen kan fortfarande allting hända.

Lomma1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.