Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Södermål på Elitlägret

NA skriver i en kort notis i dagens papperstidning, att ÖLFF:s flicktrupp fick en bra start på 01:ornas Elitflickläger. (NA skriver att de är födda -99, men så ”gamla”är de inte). I matchen mot Gotland vann ÖLFF med 3-1. Målgörare för örebroarna var ÖSK Söders Linnea Wetterberg samt Karin Palmér från Adolfsbergs IK. Fördelningen dem emellan framgår dock inte av artikeln. Men det finns det kanske någon annan som vet och kan lämna uppgift om?

ÖSK Söder/Ungdom hade tre spelare uttagna till lägret, vilka var Ebba Lundqvist Örebro, Medina Secovic och Linnéa Wetterberg. Nu verkar det dock av denna bild att döma som om Medina fått förhinder och inte kan delta.

Tillägg: Den så gott som allestädes närvarande Jonas Ask har meddelat, att Linnea gjorde ett av målen och dessutom spelade fram till ett av Karins två mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.