Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U-matcher dan före midsommarafton

ÖSK U17 och U19 har båda matcher idag. U17 på hemmaplan och U19 i Åtvidaberg.

Det äldre laget åker för andra gången den här veckan till Östergötland. Första gången var det för en U21-match mot någonting som såg väldigt likt en allsvenska startelva för IFK Norrköping. Då gick det inte så bra. Får hoppas att det går bättre i Åtvidaberg.

Rickard Torstensson har kallat följande Matchtrupp: Simon Gustavsson (mv, U16), Jakob Nilsson (mv, U15), Lukas Hjort, Axel Pålsson, Alex Hahne, Gabriel Fernsten, Michel Yanez Hernandez, Viktor Walldén, Mikael Loön, Mirza Turan, Oliver Kåhed, Albin Ödberg, Kevin Johansson, Hampus Lundgren, Felix Möller, William Gunnarsson, Adam Bark (U17) och Ebrima Jaiteh.

Målvaktsproblem trots att det finns tre målvakter i U19-truppen?

Matchen spelas på Kopparvallen och börjar kl. 17:00.


ÖSK U17 har hemmamatch och möter GAIS. Då lagen möttes i Göteborg blev det förmodligen något slags gulkortsrekord. GAIS fick 10 av vilka fyra var dubbla. ÖSK drog på sig 6 av vilka två resulterade i en utvisning på Adam Leijon. Vi får hoppas att det inte går lika livligt till den här gången.

Jag vet inte så mycket om hur det ser ut i ÖSKs trupp. Ett knippe U16-spelare har kallats, vilket väl innebär att spelare saknas/är sjuka/bortresta. Roligt att se att bland de extrainkallade så hittar vi U15-talangen Nadir Ayeva. Från U16 har Manne Ljunghaga och Abbubakar Abduwalli, vilka inte spelade igår mot Karlsund samt Lucas Parkedal Stenfelt, Gabriel Yildiz och Lukas Julher (som spelade hela den matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.