Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Örebroderby

ÖSK U16 möter i kväll på bortaplan Karlslunds IF. Hemmalaget har en tabelledning att försvara medan ÖSK nog hemskt gärna vill få revansch för 0-1 förlusten på Behrn Arena i slutet av april. ÖSKarna har under de senaste matcherna visat, att de gott och väl kan konkurrera med de bästa lagen i serien, men bättre skärpa i avslutningarna krävs nog för att man skall kunna utmana på allvar om serieledningen.

Till kvällens match har följande Matchtrupp kallats: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Lucas Parkedal Stenfelt, Carl Henning, Fredrik Karlsson, Joel Nilsson, Malcolm Stolt, Lukas Julher, Jonathan Forsberg, Max Häll, Gabriel Yildiz, Odilon Sangwa, Samuel Nielsen, Omran Nassri, Suliman Nassri, Gabriel Nyström, Oliver Ljunghaga och Ryad Iskhadzhiev (U15).

Saknas gör bland annat Abbubakar Abduwalli och Manne Ljunghaga, som båda är uttagna till U17-matchen mot GAIS i morgon. Även Lucas Parkedal Stenfelt, Gabriel Yildiz och Lukas Julher är uttagna till den matchen så om de spelar mindre än 80 minuter beror det säkert på detta. Fast jag har en känsla av att ÖSK inte har råd med att försvaga sitt lag ”i onödan”.

Matchen börjar kl. 19:30 och döms av Kenth Bjärnebro från Sköllersta. (Anm. Tidigare har den här matchen haft avsparkstiden 19:00)

2 kommentarer – kommentera

Lasse A

Hej
Det har inte stått något om de senaste matcherna för u-16 och u-17.

Ficedula hypoleuca

Det stämmer. Ibland sviktar motivationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.