Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Storstryk i Peking

Efter att ha sett de två spelartrupperna till dagens match var det aldrig någon tvekan om hur den här matchen skulle sluta. I Norrköpings lag kom alla från den allsvenska A-truppen. I ÖSKs matchtrupp gjorde ingen det. Frågan var hur många mål det skulle bli och om ÖSK skulle göra något av dem.

Det blev 7-0 till hemmalaget efter 5-0 i halvtid. Inte så mycket att säga något om, kanske det till och med var ett rätt så bra resultat sett till förutsättningarna. För de svartvita gav kanske matchen en uppfattning om hur stort gapet upp till en allsvensk nivå är. För IFK Norrköpings spelare gav den ingenting, även om man hos hemmalaget tyckte att det var bra att man gjorde många mål för andra matchen i rad. I Norrköpings förra match blev det nämligen vinst på bortaplan med 7-2 mot AIK.

IFK Norrköping: Andersson tvåmålskytt i storsegern
Norrköpings Tidningar: Såg ut som ny allvarlig IFK-skada
NA: ÖSK:s lektion i Norrköping: 0-7

Matchfakta (SvFF):
20. 1-0 Joel Enarsson
25. 2-0 Sebastian Andersson
32. 3-0 Sebastian Andersson
35. 4-0 Niklas Bärkroth (straff)
45. 5-0 Eric Smith
67. 6-0 Erik Lindell
90. 7-0 Tidjani Diaware (straff)

De 11 som startade: Oscar Sandberg, Ebrima Jaiteh, Homero Montemayor (Scandinavian FC), William Gunnarsson, Kevin Johansson, Michel Yanez Hernandez, Axel Påhlsson, Viktor Walldén, Mirza Turan, Mikael Loön (k) och Daniel Faundez (mv, Scandinavian FC).
Avbytare: Gustav Pauly (U17), Albin Ödberg, Jonathan Aronsson (U17), Adam Leijon (U17), Simon Gustafsson (mv, U16) och Viktor Franssila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.