Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly summer 2016: Inga förhandlingar med Kamara

NA följer upp Daniel Kristoffersson instick om Alhassan Kamaras kontraktssituation. Enligt Magnus Sköldmark förhandlar klubben inte längre med honom (om en kontraktsförlängning). Det kan väl bara uttydas som att parterna inte kommit överens. Om sedan det finns en annan klubb som Kamara kommit överens med vill varken Sköldmark eller spelaren kommentera.

Jag antar, att ÖSK varit försiktiga i förhandlingarna med tanke på hans långa frånvaro förra året samt tveksamma insatser under det här året. Dessutom vet man ju en hel del om hans fysiska status som möjligen inte är så bra.

Jag har svårt att se att någon annan klubb i Sverige kan vara intresserad av att kontraktera honom för leverans efter säsongen. ÖSKs tvekan måste väl rimligen fungera som en varningsflagga. En utländsk klubb med större resurser kan däremot tänkas vara intresserad. Möjligheten finns ju därmed även att ÖSK lyckas sälja honom redan i sommar till den klubb som har hans nya kontrakt (om Kristofferssons uppgifter stämmer). På kontinenten börjar nya säsonger i höst och då vill de flesta klubbar ha så intakta spelartrupper som möjligt.

NA: Crespo spelar ut kontraktet: ”Vi förhandlar inte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.