Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Jättedödarna från Lillkyrka

ÖSK Söders herrar förlorade serieledningen till IFK Lindesberg för några omgångar sedan. Detta efter att ha besegrats av Lillkyrka IF medan Lindesberg gick rent och vann allt som gick att vinna. Ända tills idag då de själva mötte Lillkyrka. Som vann hemma på Kärsta IP med 2-1. Ordningen är alltså återställd och ÖSK Söder är ånyo serieledarna med en marginal på tre poäng samt ett plusmål till Lindesberg på andraplatsen.

Närmast väntar nu för ÖSK Söder en potentiellt svår bortamatch mot serietreorna från Axberg i nästa omgång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.